Selecteer een pagina

Herfstfeest in Park Bredelaar – 2017

15 okt 2017 / 12:00 - 17:00

Herfstfeest in Park Bredelaar - 2017

Meer info

Op zondag 15 oktober organiseert Stichting Park Bredelaar voor de tweede keer een herfstfeest. We vieren hiermee het einde van het moestuinseizoen. Voor jong en oud is er genoeg te doen, te beleven en te proeven. De kinderen kunnen o.a. pompoenen snijden, timmeren en zelf appelmoes maken. Ook kunnen de kinderen zelf een wafel bakken op houtvuur. Het herfstfeest wordt gehouden op het erf van Buitenplaats De Grote Bredelaar (direct naast het park).

Tijdens het herfstfeest zijn er demonstraties van o.a. wol vilten, kaarsen maken en speedcarving. Er is live muziek en er zijn verschillende proeverijen. Zo kan er bij de Streekfabriek worden geproefd van ambachtelijk gebrouwen streek- en bockbieren en zal het eten worden verzorgd door De Goesterij.

Om 14:00 uur zal wethouder Ron van Hoeven de feestelijke opening verzorgen van de nieuwe dagbestedingslocatie van Philadelphia. De dagbesteding is bedoeld voor mensen met geestelijke of lichamelijke beperking. De medewerkers kunnen werken in de moestuin, op het erf, op de geitenboerderij, streekkisten inpakken bij Rembert of in de keuken van De Goesterij. Er is altijd wel iets te doen op Buitenplaats de Grote Bredelaar.

Het erf is geopend van 12:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis. Voor deelname aan de (kinder)activiteiten vragen we wel een vergoeding. Parkeren kan op de weilanden en erf van de Grote Bredelaar en is gratis.