Selecteer een pagina

Herfstfeest in Park Bredelaar – 2017

15 okt 2017 / 12:00 - 17:00

Herfstfeest in Park Bredelaar - 2017

Meer info

Op zondag 15 oktober organiseerde Stichting Park Bredelaar voor de tweede keer een herfstfeest. We vierden het einde van het moestuinseizoen. Voor jong en oud was er genoeg te doen, te beleven en te proeven. De kinderen konden o.a. pompoenen snijden, timmeren en kaarsen en vetbolletjes maken. Ook konden de kinderen zelf een stroopwafel bakken met een ouderwets vuurijzer. Kortom er was weer genoeg te beleven en te doen.

Rob van Beeldighout heeft een demonstratie speedcarving gedaan waarbij hij een grote houten peer heeft gemaakt in een half uur. De peer krijgt een mooie plek in het park. Verder heeft Constance van Lingezegen Schapencompanie een demonstratie wolvinnen verzorgd. De kinderen konden helpen als ze dat leuk vonden.

Er was live muziek van Anouk Balins en er waren verschillende proeverijen. Zo kon er bij de Streekfabriek worden geproefd van ambachtelijk gebrouwen streek- en bockbieren en werd het eten worden verzorgd door De Goesterij.

Om 14:00 uur heeft wethouder Ron van Hoeven de feestelijke opening verzorgt van de nieuwe dagbestedingslocatie van Philadelphia. De dagbesteding is bedoeld voor mensen met geestelijke of lichamelijke beperking. De medewerkers kunnen werken in de moestuin, op het erf, op de geitenboerderij, streekkisten inpakken bij Rembert of in de keuken van De Goesterij. Er is altijd wel iets te doen op Buitenplaats de Grote Bredelaar.