Selecteer een pagina

Kom je werken in Park Bredelaar?

Park Bredelaar is een openbaar park waar iedereen welkom is. Als bezoeker mag je het park altijd bezoeken tijdens de openingstijden. Je kan ook werken in Park Bredelaar. Er is genoeg te doen in en om het park. Je kunt aan de slag als vrijwilliger, als stagiair of als medewerker met begeleiding.

Vrijwilligers zijn altijd welkom!

Heb je tijd en energie genoeg en zoek je vrijwilligerswerk? Dat kan in Park Bredelaar. Als vrijwilliger kun je aan de slag in de moestuin of met een van de vele klussen die we hebben om het park nog mooier en fijner te maken. Er is van alles te doen: zaaien, planten, mest strooien, bordjes maken, onkruid wieden, en natuurlijk ook oogsten. Het fruit verwerken we o.a. in jam en compotes, dus ook voor keukenliefhebbers is er genoeg te doen. Je werkt samen met andere vrijwilligers en soms met mensen met een arbeidsbeperking. Het is altijd gezellig en er genoeg tijd voor de kop koffie. 

Dus, als je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken en iets bij te dragen aan Park Lingezegen, neem dan contact met ons op. in overleg bepalen we dan wat je kan doen en wanneer.

Zoek je werk met begeleiding?

Voor mensen die graag buiten zijn maar met afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking is Park Bredelaar een fijne plek om te werken. In een ontspannen sfeer kun je een fijne dagbesteding hebben en werkritme op doen. Samen met Philadelphia hebben we een werk en begeleidingslocatie en dagbesteding geopend. We zijn elke dag geopend en er is elke dag begeleiding, ook in de winter is er genoeg te doen. 

Iedereen is welkom!  Je werkt naar je eigen vermogen en mogelijkheden. Wij geven je een vertrouwde omgeving en zorgen ervoor dat je thuis voelt.

Het is niet nodig om ervaring te hebben met tuinieren. Je moet het natuurlijk wel leuk vinden.

Kom je stage lopen?

Als het je leuk lijkt om stage te lopen in een historische tuinderij dan ben je van harte welkom. Of je nu een dag in de week wilt stage lopen, of een aaneengesloten blok. In het park en rond het park leren we je alles over verbouwen, verwerken en verkopen van groenten en fruit. Ook als je wilt leren hoe je een evenementen organiseert, of het bouwen en beheren van een website met bijbehorende sociale media ben je van harte welkom.

Als je op zoek bent naar een leuke (project)opdracht of stage plek, neem dan contact met ons op.

HEB JIJ EEN GROEN HART?

VRIJWILLIGERS ZIJN WELKOM!