Selecteer een pagina

Feestelijke opening op zondag 29 mei 2016

Zondag 29 mei 2016 is Park Bredelaar officieel geopend. Op deze feestelijke dag was er een streekmarkt met allerlei heerlijke streekproducten en demonstraties van ambachten. Zo heeft Willem ter Steeg (de oerkok) een stoofpot bereid van lamsvlees volgens eigen recept “lam in de meiknollen” en heeft streekkok Tim Delissen namens de buitenkok diverse hapjes bereid van de producten die op de markt waren te verkrijgen.

Op de markt waren de lekkerste producten te koop zoals vers fruit van Betuws Fruit, bitterballen van limousinevlees van Van Bommel, biologische groenten van de Groentedames uit Hemmen en nog veel meer. Ook was er genoeg te doen. Kinderen konden groenten stempelen met verf of een sleutelhanger maken bij de smid. Rob Peters van Beeldighout.nl heeft met zijn kettingzaag een kunstwerk gemaakt voor in het park.

Streekmarkt

Tijdens de openingsdag is de eerste streekmarkt gehouden in Park Bredelaar, waar er nog vele van zullen volgen. Op de streekmarkt vond je o.a. Peter van der Laan met lokaal gebrouwen bier, Uwe Cider met echter Elster Cider, Elster Kip, Gelders Eiland met verwerkt fruit, de streekbakker, de imkervereniging, BeterBio (biologische boodschappen), Biologische winkel de Oogst, Rembert de Smaakbezorger, Betuws Beste met heerlijke maaltijdboxen, Jeen Cnossen met eigen gerookte Zalm, Tuinderij de Stroom met groenten- en fruittassen, Van Bommel Limousine Vlees, Sjokcake met chocolade en verse gebrande pinda’s, Vereniging Velt (vereniging voor ecologisch leven en tuinieren), en nog veel meer….Uiteraard waren er ook informatiestandjes van Park Lingezegen en Park Bredelaar.

Heeft u ook een mooie regionaal product en wilt u ook een kraampje bij een van onze volgende streekmarkten? Neem dan contact met ons op.