Selecteer een pagina

Partners van Park Bredelaar

Park Bredelaar is gerealiseerd in opdracht van Park Lingezegen. Na aanleg is het park overgedragen aan de gemeente Overbetuwe die de exploitatie en het beheer op haar beurt heeft “uitbesteed” aan Stichting Park Bredelaar. De stichting is begin 2016 nieuw opgericht door de drie initiële partners, die ook het bestuur vormen van Stichting Park Bredelaar. Na de oprichting zijn nieuwe partners toegevoegd aan Park Bredelaar.

 Melkgeitenhouderij en Camping De Grote Bredelaar

Park Bredelaar grenst direct en wordt gedeeltelijk omgeven door het erf en de gronden van Melkgeitenhouderij van den Toorn. Het beheer van het park wordt dan ook georganiseerd en uitgevoerd vanaf het erf van van den Toorn. De kas op het erf worden gebruikt voor het opkweken van het zaai- en plantgoed voor het park en de tractoren en de machines en van van den Toorn worden ingezet om de akkers in het park te bewerken.

Michiel van den Toorn is ook voorzitter van de stichting en dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen in het park.

De Goesterij en Buitenkok

Antoin Buiting is als mede-eigenaar van De Goesterij en Buitenkok betrokken bij het park. Als buitenkok verzorgt Antoin kookworkshops waarbij op authentieke wijze op houtvuur wordt gekookt. Dit kan in het park zelf maar ook op het erf van de Bredelaar. Centraal in de workshops staan natuurlijk de (vergeten) groenten die in het park worden geteeld. De Goesterij verzorgt de catering vanaf en op Buitenplaats De Grote Bredelaar.

 

Smids Natuurlijk!

Dirk-Jan Smids van Smids Natuurlijk neemt de zorg en het beheer van de tuinderij voor zijn rekening. Het teeltplan inclusief de keuzes voor de gewassen met de bijbehorende planning zijn van de hand van Dirk-Jan.

Smids Natuurlijk verzorgd daarnaast praktijk cursussen en training in het groen. Ook treedt Dirk-Jan op als adviseur. De kennis en ervaring van Dirk-Jan komt goed van pas bij het beheer en de verdere ontwikkeling van Park Bredelaar.

Philadelphia – Dagbesteding De Grote Bredelaar

Sinds september 2017 is Philadelphia actief in het park en op Buitenplaats de Grote Bredelaar met een nieuwe dagbestedingslocatie. De deelnemers aan de dagbesteding zullen met de verschillende partners op Buitenplaats de Grote Bredelaar gaan samenwerken, zoals Stichting Park Bredelaar, Geitenboerderij en Camping De Grote Bredelaar, De Buitenkok, De Goesterij, Rembert en de gemeente Overbetuwe. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een breed aanbod van activiteiten en werkzaamheden bieden.

Wil jij graag bij ons werken? Of wil je eerst een kijkje nemen op deze locatie? Neem dan contact op met Carla Hofman, te bereiken op 06-11216784.