Selecteer een pagina

Partners van Park Bredelaar

Park Bredelaar is gerealiseerd in opdracht van Park Lingezegen. Na aanleg is het park overgedragen aan de gemeente Overbetuwe die de exploitatie en het beheer op haar beurt heeft “uitbesteed” aan Stichting Park Bredelaar. De stichting is begin 2016 nieuw opgericht door de drie initiële partners, die ook het bestuur vormen van Stichting Park Bredelaar.

 Melkgeitenhouderij Van den Toorn VOF

Park Bredelaar grenst direct en wordt gedeeltelijk omgeven door het erf en de gronden van Melkgeitenhouderij van den Toorn. Het beheer van het park wordt dan ook georganiseerd en uitgevoerd vanaf het erf van van den Toorn. De kas op het erf worden gebruikt voor het opkweken van het zaai- en plantgoed voor het park en de tractoren en de machines en van van den Toorn worden ingezet om de akkers in het park te bewerken.

Michiel van den Toorn is ook voorzitter van de stichting en dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen in het park.

Smids Natuurlijk!

Dirk-Jan Smids van Smids Natuurlijk neemt de zorg en het beheer van de tuinderij voor zijn rekening. Het teeltplan inclusief de keuzes voor de gewassen met de bijbehorende planning zijn van de hand van Dirk-Jan.

Smids Natuurlijk verzorgd daarnaast praktijk cursussen en training in het groen. Ook treedt Dirk-Jan op als adviseur. De kennis en ervaring van Dirk-Jan komt goed van pas bij het beheer en de verdere ontwikkeling van Park Bredelaar.

Buitenkok.com

Antoin Buiting is als buitenkok betrokken bij het park. Als buitenkok verzorgt Antoin kookworkshops waarbij op authentieke wijze op houtvuur wordt gekookt. Dit kan in het park zelf maar ook op het erf van de Bredelaar. Centraal in de workshops staan natuurlijk de (vergeten) groenten die in het park worden geteeld.

Antoin is een ervaren ondernemer en bouwt met veel energie mee aan het laten slagen Park Bredelaar.

Rembert

Als vierde partner van het park noemen we graag REMBERT. Rembert van Noort is een energieke ondernemer met een missie. Rembert bezorgt smaakkisten in de regio Arnhem en doet dit vanaf het erf van de Bredelaar. Elke week biedt Rembert vijf recepten aan met regionale en seizoensproducten. Waar mogelijk wordt gekozen voor biologische groenten. Klanten kiezen hun eigen recepten en zijn niet gebonden aan een abonnement. Elke week wordt de bestelling thuis afgeleverd.

De oogst van Park Bredelaar krijgt uiteraard ook een plekje in de recepten en de smaakkisten van REMBERT.