Selecteer een pagina

Rondleiding door Park Bredelaar

Voor scholen, groepen en gezelschappen verzorgen we graag een rondleiding. We nemen u graag mee door het park en vertellen u alles over de omgeving, de ontstaansgeschiedenis, het ontwerp en de huidige inrichting. Ook lopen we graag een rondje door de biologische moestuin met oerhollandse en vergeten groenten en vertellen u graag over de soorten en rassen, bewerking van de grond, de waterhuishouding en de bestrijding van ziektes en plagen. Als u geluk heeft plukken we ook nog wat vers fruit of een takje munt voor de thee.

De rondleiding wordt verzorgd door de beheerders van het park en duurt ongeveer 30-45 minuten. We vragen 25 euro voor een rondleiding. Dit geld gebruiken we voor de aanschaf van gereedschap, machines, sproeiers, een nieuw plant- en zaaigoed.

Ook bieden we de mogelijkheid om een kop koffie/thee met een eigen gebakken taart met fruit uit het park. Dit kost € 4,50 per persoon (minimaal 12 personen). Hierbij is de rondleiding inbegrepen. Voor kinderen hebben we limonade van zelfgemaakte siroop (€ 0,75 euro per glas).

Interresse?

Neem dan contact met ons op.