Selecteer een pagina
 

Streekfestival 2019 – Informatie voor kraamhouders

Op zondag 19 mei 2019 organiseren we van 12:00 tot 18:00 uur in Park Bredelaar voor de vierde keer het Streekfestival. 

De Streekmarkt

De ambachtelijke streekmarkt is een terugkerend en onmisbaar onderdeel van het streekfestival. Dit jaar proberen we de marktkramen meer centraler in de route en op de plattegrond te krijgen. Alles hangt samen met het aantal kramen dat we gevuld krijgen. We doen ons best, en de lat ligt ook dit jaar weer op 35 gevulde plekken/kramen.

Een gratis tip voor alle kraamhouders: Wees als kraamhouder actief richting de klanten. Doe een workshop of een demonstratie of ga voor de kraam staan om contact te maken. Hoe interactiever hoe leuker. Bedenk een kinderactiviteit, laat mensen proeven of zet een gekke hoed op. Kleed je kraam extra aan, Hoe opvallender, hoe beter! Je staat er voor je eigen handel, dus je zult het ook zelf moeten verkopen. Wij kunnen alleen zorgen voor zoveel mogelijk bezoekers.

Parkeren

Parkeren zal wederom plaatsvinden op het grasland naast de boerderij (P1). Ook de kraamhouders moeten daar weer hun auto parkeren. Volg hiervoor de aanwijzingen van onze vrijwilligers.  

Opbouwen en afbreken

De streekmarkt is zeer waarschijnlijk weer in Park Bredelaar (plattegrond is nog in de maak). Het park is bereikbaar via de eerste oprit van de geitenboerderij (direct na de stropop). Je rijdt door naar de stal en dan naar rechts via de camping het park in. De poort van het park zelf is wederom gesloten die dag en gaat alleen open voor uitrijdend streekmarkt verkeer.

Kraamhouders kunnen vanaf 10:00 uur met een auto/bus het park in rijden om hun kraam te vullen. Vanaf 11:30 uur moeten alle auto’s uit het park zijn. De auto’s kunnen daarna geparkeerd worden op het parkeerveld (P1) volg hiervoor de aanwijzingen van de vrijwilligers. Na sluiting van de streekmarkt om 18:00 uur mogen de auto’s weer het park in om alles op te halen. We gaan er vanuit dat u uw kraam en plek opgeruimd en netjes achter laat.

Stroom

Indien u een stroom nodig heeft, dan moet u dit vooraf duidelijk kenbaar maken. Er zijn slechts enkele plekken met stroom beschikbaar. Bij twijfel over de beschikbaarheid van stroom, neem dan even contact op of stuur een email.

Kosten voor de kraamhouders

Het huren van een kraam of een standplaats kost € 35,00 (inclusief BTW). indien u gebruik wilt maken van een stroom dan betaald u € 5,00 extra.

Eten en drinken voor de kraamhouders

Kraamhouders krijgen dit jaar geen consumptiemuntjes meer. U bent vrij om uw eigen consumpties mee te nemen of gebruik te maken van de betaalde catering tijdens het festival.  

Vragen?

Heeft u nog vragen over de streekmarkt of het streekfestival in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met de marktmeester Rembert van Noort via markt@parkbredelaar.nl

Het streekfestival 2019 wordt georganiseerd door Stichting Park Bredelaar in samenwerking met Popkoor Akkoord uit Elst.