Selecteer een pagina

Streekfestival Lingezegen – Bezoekersinformatie

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2019 organiseren we voor de vierde keer het streekfestival. Dit jaar organiseren we het samen met Popkoor Akkoord die in 2019 hun 40e jubileum vieren.

Op zaterdagavond 18 mei organiseren we een open podium. Van 16:00 tot 22:00 uur is het podium geopend voor iedereen die iets cultureels kan of wil bijdragen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar streekfestivalcultuur@hotmail.com. Het podium staat droog en we zorgen voor genoeg eten en drinken. Kortom het wordt hoe dan ook gezellig.

Op zondag 19 mei organiseren we wederom de traditionele streekmarkt met ambachtelijke streekproducten. Er is genoeg te proeven en te beleven. Ook hebben we op zondag een uitgebreid cultureel programma op verschillende plekken in en om het park. We bouwen twee podia en zetten diverse tenten neer, waar leuke acts, voorstellingen en workshops zullen plaatsvinden. Ook maken we een groot kinderveld met leuke en actieve kinderactiviteiten en een heuse talentenshow. 

ENTREE

De entree op zaterdag 18-mei is gratis. Op zondag bedraagt de entree € 4,00 per volwassene en €3,00 per kind. Hiervoor krijg je toegang tot het gehele terrein, kun je alle voorstellingen, optredens en workshops (gratis) bijwonen. De kinderen krijgen een kaart, waarmee ze verschillende activiteiten kunnen doen. 

Het is geen commercieel festival en eventuele opbrengsten komen ten goede aan Stichting Park Bredelaar om te investeren in gereedschappen voor het park en aan Popkoor Akkoord voor instrumenten en apparatuur.