Selecteer een pagina

Streekfestival Lingezegen – Bezoekersinformatie

Op zondag 27 mei 2018 organiseren we van 12:00 tot 17:00 uur in Park Bredelaar het Streekfestival. Het streekfestival volgt de Streekmarkt op die we sinds 2016 in Park Bredelaar hebben georganiseerd. Het streekfestival wordt georganiseerd in Park Bredelaar tussen Elst en Bemmel. Park Bredelaar is een van de pocketparken van Park Lingezegen en bestaat o.a. uit een moestuin, een boomgaard en grasvelden.

Het streekfestival bestaat uit een streekmarkt, met regionale en ambachtelijke producten. Daarnaast zijn er diverse proeverijen, zijn er creatieve en ambachtelijke workshops voor kinderen en volwassenen. Ook is er ruimte voor regionale kunst. Naast de streekmarkt is er dit jaar voor het eerst een CookOut. Dit is een buitenkook en BBQ evenement waar amateurs en professionals samen kokkerellen en bezoekers kunnen proeven van al het lekkers dat op open vuur of de BBQ wordt bereid.

Superleuk voor de kinderen!

Naast de streekmarkt en de cook-out organiseren we voor kinderen tot en met 14 jaar een boeren hindernisbaan. Hierbij kunnen de kinderen een parcour afleggen door en over allerlei hindernissen met water, strobalen, houten balken, etc. Ook zijn er diverse culinaire en creatieve activiteiten te doen.

Entree

De entree voor volwassenen is € 3,00. Kinderen betalen € 2,00 euro. Daarnaast kunnen de bezoekers een proefplankje kopen, waarmee ze langs de buitenkokers en bij de horeca kunnen genieten (eten, drinken en ijs). Een proefplank met 4 muntjes kost € 7,50. Losse muntjes worden verkocht voor € 1,00 per stuk.