Selecteer een pagina

2e Streekmarkt 28 mei 2017

Op zondag 28 mei 2017 organiseren we van 12:00 tot 17:00 uur in Park Bredelaar de tweede editie van de streekmarkt. In 2016 was de eerste editie tijdens de openingsdag van het park en hadden we ondanks het mindere weer toch nog 750 bezoekers. Dit jaar pakken we verder uit met meer kramen (ruim 30) en meer ambachten en demonstraties.

Iedereen die een ambachtelijk, biologisch en/of een streekproduct aanbiedt of promoot is welkom. Ook andere verenigingen of stichtingen zijn van harte welkom!

Naast de streekmarkt organiseren we dit jaar extra activiteiten voor de kinderen. Dat zullen diverse creatieve knutselactiviteiten zijn. Dit jaar zullen alle activiteiten in het park plaatsvinden (met uitzondering van de mini blubberrun). We streven ernaar om in alle hoeken van het park activiteit te hebben zodat de bezoekers rondom het park lopen.

We richten een groot horecaterras in waar de bezoekers kunnen eten en drinken. Daarnaast zal er weer live muziek klinken en kan er goed gegeten worden.  En we hopen natuurlijk op mooi weer! Kortom het wordt weer een leuke dag voor jong en oud.

Informatie voor standplaatshouders

Als u interesse heeft in een kraam op de streekmarkt dan kunt u 1 van de ruim 30 kramen huren die we die dag in het park opbouwen. Het huren kost € 30,00 per kraam (3 meter). Als u stroom nodig heeft dan betaald u € 5,00 euro extra. U dient het bedrag bij aankomst contant te voldoen bij onze penningmeester.

Daarnaast zijn  er mogelijkheden om ambachtelijke demonstraties te verzorgen op een van de demonstratieplekken. Het verzorgen van een demonstratie/promotie is gratis indien u geen marktkraam nodig heeft. Wees er snel bij want vol is vol.

Vragen?
Heeft u nog vragen over de streekmarkt, dan kunt u contact opnemen met Antoin Buiting (06 55 12 13 89) of Tessa Pieffers (06 20 60 06 09). Of stuur een mail naar info@parkbredelaar.nl